• +36-23-332-119

Aquaflexactiv

Hézagképző és szigetelő rendszer

Az Aquaflexactiv szigetelő rendszer újszerű kombinált elemcsalád, mely számtalan vízzáró hézagképzési feladat megoldását egységes rendszerben teszi lehetővé. Összetevői horganyzott lemezből vágással előállított elemek, melyeket tapadásközvetítő és duzzadó bevonatok egészítenek ki és érvényes ÉME engedéllyel rendelkeznek.

Az Aquaflexactiv bevonattal ellátott valamennyi rendszerelem bentonit bevonata a nedvesség, víz, folyadékközeg támadása felöli oldalára kell kerüljön. Így a veszélynek kitett oldal felöl érvényesül az aktív és a passzív védelem. Ez tartályok esetében mindig a belső oldalt jelenti. Célszerű ezt tervezéskor, anyagrendeléskor időben jelezni.Az aflexactivrendszer elemeinek bentonit bevonata nedvességre duzzad ezért tárolni csak fedetten szabad!

Az Aquaflex rendszerszigetelés készre szerelt zsaluzati elemekből áll, melyek kettős biztonságú (aktív és passzív) védelemmel ellátott munkafugaképző és vízzáró elemek. Munkafuga képző rendszerként egyedülállóak, mert elfordulásnak, elbillenésnek ellenálló vízzáró sík ill. térbeli elemekként a beépítési helyszínre történő elhelyezésük rendkívül egyszerű és gyors. A vízzáró fugaképzés elrontása, hibás kivitelezése a kész elemek egyszerű beépítése miatt szinte lehetetlen.

Felhasználási terület
  • Talajjal érintkező vasbeton szerkezetek, mérnöki létesítmények munkafugái
  • Különféle mélyépítési műtárgyak, sáv-, lemez- és tömbalapok vízzáró munkafugái
  • Ülepítő és szennyvíztározó medencék tömör munkafugái
  • Termálfürdők, úszómedencék vízzáró munkafugái
  • Soktöréspontú vagy íves szerkezetek és tartályok munkafugái

dokumentumok