A Bau-Haus Építőipari és Szolgáltató Kft. által forgalmazott és gyártott termékek eladás utáni visszavétele vevőtől (kivéve garanciális okok) az alábbiak alapján és feltételekkel történhet:

1. Amennyiben a termék eladásának dátuma és a termék visszavételének dátuma között

  • kevesebb, mint 15 naptári nap telik el, a terméket eladási áron visszavesszük.
  • eladástól számított 15-60 nap eltelte között, a terméket a vásárlási árhoz képest 50%-kal csökkentett áron vesszük vissza.
  • eladástól számított 60 naptári nap elteltévél, az árut nem tudjuk visszavenni.

2. Az áru visszavételének alapvető feltétele, hogy az áruk igazoltan ellenőrzötten, használatlan állapotban, sértetlen és bontatlan, szennyeződésmentes eredeti csomagolásban legyenek, azok állapotát értékesítő munkatársunknak a visszaszállítás előtt a helyszínen ellenőrizni és dokumentálni kell.

3. A vevő által visszahozott terméket kizárólag abban az esetben tudjuk visszavenni, ha az eladás dátuma egyértelműen megállapítható. Ennek megállapítása az eladási számla és a szállítólevél alapján történik.

4. A visszavett áru ellenértékének visszafizetésére nincs lehetőség, az érvényes kedvezménylista szerinti ellenérték levásárolható.

5. Nem raktári termékek (speciális egyedi termékek, terméktípusok, kizárólag a vevő kérésére berendelt), valamint egyedileg méretre gyártott termékek visszavételére nincs lehetőség!

6. Termék visszavételére csak az értékesítővel való előzetes egyeztetés után kerülhet sor, melynek írásos nyoma kell legyen (e-mail, fax, jegyzőkönyv) és az áru visszaszállításánál ez rendelkezésre kell álljon.

7. Lejárati dátummal rendelkező termékeket (ragasztók, tömítők, PUR habok) a BAU-HAUS Kft egyáltalán nem vesz vissza.

8. A visszahozott termék a raktáros kolléga tételes mennyiségi és minőségi ellenőrzése után, az értékesítő és a minőségellenőr kolléga jelenlétében, kerülhet visszavételre. Amennyiben az értékesítő az áru visszaszállításakor nincs jelen, ez esetben Szabó-Turák Dávid, távollétében Bagyon Béla kollégák (minőségellenőrzés) jogosultak a visszaszállított áru állapotával kapcsolatos állásfoglalásra. A Visszáru bizonylaton az átvétel tényét két aláíró (raktáros + értékesítő (minőségellenőr) kell igazolja.

9. A Bau-Haus Kft. visszáru-szabályzata 2019. március 25-től visszavonásig érvényes