A vasalási csatlakozó termékek üzemileg, ellenőrzötten gyártott kihajtható betonacél csatlakozások külön ütemben készülő helyszíni vasszerelések egyszerű és biztonságos megoldására. Födémek, konzolok, lépcsők vasalásainak utólagos csatlakoztatása megbízhatóan és az EC2 előírásainak megfelelően szerelhető.

  • A Plexus csatlakozók szerelődobozainak betonban maradó felületei az ún.érdes felületi kategóriába tartoznak.
  • A Pyraplex csatlakozók dobozának felületei mind a fő, mind a másodlagos teherátadási irányban olyan felülettel készülnek, mellyel EC2 szerinti fogazott fugakategóriába sorolható az optimális nyíróerő átviteli tulajdonsága által.
  • A Plexus FTW jelű vasalási csatlakozók dobozmagassága az előző típusoktól eltérően csak 20 vagy 30 mm, mellyel különösen előregyártott vasbeton szerkezet beépítésnél alkalmazhatók előnyösen.
  • A kengyelvas szélessége és a doboz szélességi mérete között mindig legalább 2,5 cm különbség van, amely differencia egyúttal a minimálisan szükséges betontakarást biztosítja. A csatlakozó monolit vasbeton falak, födémek vastagsági mérete a doboz szélességi méreténél kisebb nem lehet. A vasalási csatlakozók hosszirányban tetszõlegesen toldhatók folyamatos illesztéssel. Az elemhossz 125 cm, a kengyelmagasság (ha nem speciális elemről van szó) mindig 10 mm.
Vasalási csatlakozók

Letöltések

Szerkezetépítési segédanyagok
prospektus (10240 KB)